Децата от втора група на ДГ „Зора“ сътвориха изненади за празника на мама с помощта на бащите си

Впечатляваща сръчност и въображение демонстрираха татковци на деца от втора група „Бонбон“ на детска градина „Зора“, които се отзоваха на поканата да вземат участие в осмомартенска работилница. В навечерието на празника на мама предучилищните педагози Милена Георгиева и Ана Кънева отправили призив към бащите да помогнат на малчуганите да сътворят изненада за тържеството, на което ще бъде отправена благодарност към дамите. Повечето откликнали и дори осигурили бои, флумастери и гланцови блокчета, за да оформят поздравителни картички с пожелания.

За доброто настроение на малки и големи учителите осигурили музикален фон, а татковците заели места на столчетата, редом до децата си, хванали ножиците и се заловили да изрязват и лепят цветя и слънца. Всяко дете написало своето и името на мама на картичката, която тя ще получи за празника.

Децата сияеха от радост. Идеята е да приобщим семействата към процесите на обучение и творчество в детската градина, а и да създадем приятелства, казват педагозите.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.