DSCF5669

Първите абитуриенти показаха едно – че могат да броят безброй пъти до 12 и че нямат търпение да кажат “сбогом” на училището и да се впуснат с бясна скорост към живота.

Червено Ферари, Хамър, Корвет, Бентли и мерцедеси направиха задръстване от бул. “България” та чак до входа на Новотела, където днес празнуват зрелостниците от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия и “П. Яворов”. На своеобразния парад, който заформиха лъскавите возила, можеха да се видят порчета, всякакви спортни и ретро возила. Въпреки полицията, която бдеше за реда, накипрените зрелостници надигаха бутилки с марково уиски и надуваха свирките.

DSCF5650

Девойките бяха заложили на дълги рокли в яркочервено, петролено, в класическите бяло и черно. Бюстиетата и дантелата явно са на мода, за сметка на минижупите, които тази година отстъпват пред рокли до петите. Специално пазарените циганските оркестри и самозвани мургави музиканти изкараха пари поне за месец напред. Абитуриенти е родители хвърляха двадесетолевки като за последно за радост на запотените тъпанджии.

 

2 КОМЕНТАРА

  1. Бъдещите прислужници на Боко и Местан! 🙂

  2. Яко са извикали цигански оркестри и мургави, чак патладжан сини свирачи ,да думкат чалгийка на нашите чистокръвни българчета 🙂 Супер, нека ЩЕ!

Коментарите са затворени.