Фолклорният състав към гимназията, начело с директора инж. Людмила Ганчева, дадоха начало на коледния благотворителен базар

Погачи, баници, домашно приготвени торти, кексове и коледни сладкиши изпълниха щандовете на Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника за днешния коледен базар. По традиция началото бе дадено от фолклорния състав на училището, който повдигна градуса на настроението, а в танците се включи и директорът инж. Людмила Ганчева, която приветства участници и гости, дошли да подкрепят тазгодишните каузи.

По решение на Ученическия съвет 20% от събраната сума от продажбите на кулинарните изкушения ще отидат за кампанията “Надежда за Христо”, а 80 на сто от средствата – за подпомагане ученици от училището в неравностойно положение.

Учители, родители и фирми партньори на гимназията се включиха в търга и наддаваха за домашни питки и джинджифилови къщички, за празнични сувенири и ръчно изработени играчки и картички. Бизнес партньорите предоставиха козметика в подкрепа на каузите.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.