Тодор и Мирослава от „Арт войс център” са единствените избрани да пеят на церемонията по награждаване на победителите в престижния конкурс

Пловдивски таланти ще блеснат на церемонията по награждаването на победителите в конкурса „Кмет на годината 2018”, който ще се състои на 15 ноември в НДК. Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от „Арт войс център” са единствените избрани да пеят на церемонията по награждаване на фаворитите от престижната надпревара.

12-годишният Тодор впечатли с таланта си на закриването на Webit.Festival Europe,  част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите. Това бе водещото събитие на българското председателство на Съвета на ЕС по въпросите на цифровите технологии през юни в зала „Арена Армеец”.

16-годишната Мирослава  бе обявена за  джаз принцесата на България в последното издание на „Х фактор“ и спечели сърцата на жури и публика с класа, талант и музикален вкус.

„ Много съм щастлива! Поканата е огромна чест за пловдивската вокална школа и признание за младите и таланти“, сподели Румяна Иванова – ръководител и вокален педагог в „Арт войс център“.

Конкурсът за кмет на годината стартира в България през 2013 г. След национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас.  Специални гости на официална церемония по обявяването на победителите са представители на парламента, правителството, Европейската комисия, Европейския парламент, европейски общини, отличаващи се с добри практики, които могат да се приложат у нас, държавни институции, обществени организации, бизнес.