IMG_8376

Плакети по случай 50-я юбилей на ЦДГ “Мир” си размениха директорът на детското заведение Йорданка Начева и кметът на район “Западен” Димитър Колев.

С впечатляващ празничен концерт в Градския дом на културата забавачката отбеляза половинвековната си годишнина. Колев връчи на плакет на района и припомни, че наесен ЦДГ „Мир“ ще получи най-добрия възможен подарък – нова модерна сграда. Строителството й върви по план и се очаква тя да отвори врати за новата учебна година. Като благодарност към местната администрация за обновяване на материалната база, директорът на детското заведение връчи на районния кмет почетен плакет „50 години ЦДГ „Мир“.

Танцови изпълнения в ритъма на народна музика, танго и кънтри изпълниха с умиление родителите, учителите и гостите. Програмата бе поднесена оригинално под формата на новинарска емисия, а изпълненията на децата донесоха истинска радост на препълнената зала.

Възпитаниците на ЦДГ „Мир“ бяха поздравени от група „Славена“. Истинска изненада за всички бе появата на сцената на попфолк звездата Ивана, която вдигна присъстващите на крака. И тъй като рожден ден без торта не може, юбилярите бяха приготвили не една, а цели четири.