Деветият конкурс за млади хора между 18 и 33 години стартира, крайният срок за внасяне на предложенията е 26 януари

2223

Най-оригиналните бизнес планове ще влязат в битка за избор на най-добър  млад предприемач. За девета поредна година Община Пловдив обявява старт на конкурса за млади хора от 18 до 33 години.

„Ако имате добра идея за развитие на собствен малък бизнес и желание да защитите представата си за бъдещ успех в Пловдив и региона, то конкурсът „Най-добър млад предприемач“ е вашето място“. С тези думи заместник-кметът Георги Титюков се обърна към студентите от Европейско висше училище по икономика и мениджмънт, където бе поставено началото на тазгодишната надпревара.

7000 лева ще получи победителят, с 4000 лева ще се подпомогне бизнесът на втория класирал се, а двете трети места ще получат по 2000 лева. Изненади ще има за всички участници, както и няколко утешителни награди.

„Имаме много успешни примери на млади амбициозни хора, които успяха през годините да развият още повече своята дейност“, заяви Георги Титюков и посочи Анастасия Чочева, която през 2010 година печели втора награда, с която успява да разгърне дейността на своята школа по танци и днес тя работи с деца в 21 училища в Пловдив.

Срокът за кандидатстване с бизнес плановете е 26 януари 2018г. Желаещите трябва да ги подадат на хартиен носител в деловодството на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“ №1, заедно с кратко CV.

Компетентно 15-членно жури ще оцени предложенията и ще излъчи победителите, които ще станат ясни по време на церемония през март догодина.