Седмото издание на събитието, което дава сцена на млади групи, ще се проведе на 12 и 13 юни

Седмото издание на S`Cool Rock Fest ще се проведе на 12 и 13 юни в парк „Лаута“. Събитието дава сцена на млади изпълнители на стойностна рок музика. Идеята на форума e откриването и популяризирането на млади таланти, стимулирането им в посока креативност и оригинално мислене, което се изразява в представянето на изцяло авторски песни.

Много от децата, които сме виждали като публика, днес са активни участници на сцената. Това означава, че сме успели да запалим творческа искра у тях, което вдъхновява нас самите да продължаваме с това ни начинание, казват организаторите

S’Cool Rock Fest среща тийнейджърите с доказали се рок музиканти, които ще свирят като специални гости на закриването на фестивала и ще споделят своите познания и своя опит.

Провеждането на китарни клиники и уъркшопи като съпътстващи събития на фестивала има за цел насърчаване на младите изпълнители, обогатяване на познанията им за стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на рока, показване на инструментални техники, представяне на различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури.

Програмата:

Дати: 12 юни и 13 юни 2021 г.,

Място: в парк „Лаута“, Район Тракия

ВХОД СВОБОДЕН!

12 юни

от 18 до 23 часа

Atroposy (Пловдив)

Deatmag (Пловдив)

SiDieZ (Пловдив)

Nonsense (София)

Високо кръвно (Габрово)

Група 27 (Пловдив)

Nautilus Junior Rock Band (Първомай)

ENTHRONEMENT

13 юни

Китарни клиники от 10 до 12 часа

В 11ч. на сцената на Scool Rock Fest ще се качат виртуозните музиканти от Sunday Guitar Workshop – Атанас Шишков, Светлин Стайков и Милен Димитров. Те ще демонстрират интересни китарни техники и ще изпълнят част от своя репертоар. Участие в уъркшопа ще вземат и ученици от пловдивски китарни школи.

От 18 до 23 часа

Creep (Добрич)

L.S.D. (София)

Монолог (Сливен)

Congail (Пловдив)

Aurora (Свиленград)

Rebels (София)

Wild Child (София)

Rock Bones (София)