Култовите музиканти се включват в българска благотворителна инициатива “Вечер на добродетелите”, разиграват на търг китара „Кремона” с подписите им

55-exl_1

GIPSY 4 EVER, които ще открият 12-тия Есенен салон на изкуствата в Пловдив на 2 септември на Античния театър, се включват в българска благотворителна инициатива в подкрепа на уязвими деца. Музикантите, бивши звезди на “Джипси Кингс”,  ще подкрепят VII–то издание на „Вечер на добродетелите“ – най-голямата благотворителна инициатива на фондация „За Нашите Деца“.

По традиция известни личности от цял свят даряват вещи с колекционерска стойност за каузата на фондацията – щастливо детство и добро бъдеще на най-уязвимите деца в България. Сред уникалните предмети, за които гостите на тазгодишното издание на „Вечер на добродетелите“ ще се съревновават, е китара предоставена от „Кремона България“, на която ще се подпишат всички членове на GIPSY 4 EVER. Музикантите са известни с това, че свирят на инструменти „Кремона“.

Виртуозните изпълнители ще представят на Античния театър всички хитове на “Джипси Кингс” , събрани в новия проект. В центъра на възпламеняващия концерт ще е музикалният ръководител и главен композитор на “Джипси кингс” –  басистът Ксавие Падиа. Билетите, които са на цена 35 лева, се продават на касата пред общината, както и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.