Петър Петров от Професионалната гимназия по електроника и електротехника спечели портативен говорител от кампанията “Влез в час с данъците”

720951

Последната голяма награда от кампанията “Влез в час с данъците 3” за учебната година на НАП отиде у 9-класник от Професионалната гимназия по електроника и електротехника. Петър Петров спечели портативен говорител.  Силно запален по компютърната и всякакъв друг вид техника, той изучава специалност “Микропроцесорна техника”.

За кампанията разбрал от свой близък и успял в последния момент да направи регистрация в сайта. За по-малко от два часа Петър става “младши експерт” по данъчно-осигурително законодателство със само три допуснати грешки от решените всички тестове в кампанията. Вече дори се чувствал достатъчно подготвен и дава съвети на майка си и очаква с нетърпение следващото издание на кампанията.
До края на учебната година на фенстраницата във Фейсбук НАП ще организира куиз, където учениците ще могат да играят за малките поощрителни награди в кампанията – портативно зарядно, слушалки или тефтер с химикалка за тъч скрийн екрани, брандирани с логото на кампанията.