Приказни герои, феи и театрални етюди очакват публиката на тържеството на Римския стадион на 3 юни

LinguaMundi

„Един вълшебен ден” за учениците на езиков център „Лингва Мунди” ще изпълни Лидия Ганева, която представи България на Детската Евровизия в Малта. 12-годишното момиче с невероятен глас е една от изненадите на тържеството за края на учебната година, което ще се състои на 3 юни на Римския стадион.
Емблематичното за Пловдив място ще посрещне деца и родители на ученици от целогодишната програма по английски и немски на водещата езикова школа. Приказни герои и феи, остроумни игри, скечове и театрални етюди от емблематични заглавия на английската литература са сред акцентите на празника.

На финала на партито децата ще получат сертификатите си за успешно завършен етап от обучението. Предвидена е и томбола с големи награди от партньорите на „Лингва Мунди” – подаръчни ваучери от „Хеликон” и 3 ваучера за велосипеди „Лидер”.

За предстоящото лято от езиковия център предлагат разнообразни програми за ученици 1. до 7 клас през юни. Курсовете с 3-седмична продължителност са по програма на „Кеймбридж” за международните детски изпити  Starters, Movers, Flyers, KET и PET  и завършват с вътрешен изпит. Освен че опресняват и разширяват материала от учебната година, този тип програми помагат на децата да развият функционални умения за писане и говорене и да приложат на практика наученото през годината.

Обученията по английски и немски започват за новата учебна година започват през октомври. Уикенд занятия са предвидени за най малките, а от понеделник сутрин до петък следобед са заниманията за по-големите, съобразени с учебните им смени. За най-бързите родители школата предлага една вноска намаление за ранно записване до 30. юни.

В часовете на “Лингва Мунди” се говори изцяло на английски и немски език, работи се със супер модерни интерактивни дъски, децата се научават да употребяват езика в реални ситуации и подобряват значително успеха си в училище.