Първият от поредицата библиотечни турове ще се проведе на 16 май

145 безплатни читателски карти ще бъдат раздадени по повод 145 г. от основаването на Народна библиотека „Иван Вазов“. През оставащите месеци до края на годината ще бъдат организира поредица от събития – ревюта на книги, представяния на автори, литературни срещи, концерти.

„Ще подарим на пловдивчани и гостите на града поредица от библиотечни турове под надслов „За Библиотеката от първо лице“. Те ще се провеждат веднъж месечно, като любителите на книгата и четенето ще имат възможност да се запишат за тях, за да чуят разказите на библиотекарите от различните отдели за личните им преживявания, свързани с работата, ще се запознаят с историята на културната институцията. В края на всяка тур участниците ще могат да получат едногодишна читателска карта безплатно“, обявиха от ръководството на библиотеката.

Началото на инициативата ще бъде поставено през месец май в рамките на Националната библиотечна седмица. Първият от поредицата турове ще се проведе на 16 май от 10:30 часа. Предварителното записване е на e-mail: tonova@libplovdiv.com

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.