Шийла за първи път седна зад барабаните на концерта на майка си снощи в зала С.И.Л.А. „Облаче ле, бяло”, просълзи публиката

Ищар със семейството си.

11-годишната дъщеря на кралицата на етномузиката Ищар дебютира на пловдивска сцена снощи по време на впечатляващия концерт на майка си в зала С.И.Л.А. Шийла седна зад барабаните на биса, който сложи точка на невероятното шоу. Музикантите от бенда отстъпиха място на малката чаровница, която се настани удобно и грабна палките за „Last Kiss”. Публиката бурно аплодира дългокосата красавица, хваната на плитка, а за да я подкрепи, Ищар в повечето време пя край нея.

Още преди началото на пловдивския си концерт, израелската певица заяви, че има вероятност да качи на сцената своята дъщеря, която от няколко години свири на барабани. Шийла, което на иврит означава „песен”, има брат близнак Лави. В края на шоуто той също се качи на сцената, за да поздрави именитата си майка.

Ищар нееднократно е казвала, че  пази децата си от звука. Не повече от един или два пъти близнаците са я виждали на сцената, но този път решила да ги вземе със себе си в България, за да видят невероятния Пловдив.

„Дъщеря ми започна да свири на барабани като баща си. Тя се упражнява много на моите песни. Мечтае да бъде с мен на сцената, но винаги й казвам, че трябва да е професионалист, за да се качи пред толкова много хора”, обясни преди началото на шоуто певицата.

След седем години тя се завърна отново в града под тепетата със страхотен концерт, с който отбеляза 20-годишнината си на сцената.

„За мен е чест да пея пред вас в Европейската столица на културата 2019. Винаги когато се завръщам тук, навсякъде е сиеста, така го чувствам. И тъй като обичам изненадите, тази вечер ще е пълна с такива. Готови ли сте?”, обърна се към трихидядната публика певицата и даде начало на двучасовото си шоу. Феновете й чуха най-новите й парчета и песните, които я направиха световна звезда.  Като реверанс към тях Ищар промени хита от 2016-а “А Paris” с „Пловдив” и ги накара да пеят заедно с нея.На  LED екран на сцената вървяха фотоси и видеоразходки, които допълваха емоцията повеждаха зрителите към различни кътчета на света.

Поредният реверанс на израелката бе песента на български. На сцената до нея излезе Деси Добрева, за да изпеят заедно „Облаче ле, бяло“.

„Чух Деси за първи път в „Шоуто на Слави” и невероятният й глас страшно ме докосна. Благодаря й, че ме срещна с тази красива българска песен”, призна след изпълнението Ищар. В шоуто й се включи и музикант от успешния френски проект Алабина, на който тя бе вокалист. Заедно те изпяха абсолютните хитове „Last Kiss”, Habibi (Sawah), “C”est La Vie“. Финалът, очаквано, бе поставе с феноменалната песен на „Horchat Hai Caliptus“.