Родителите на деца от 1 и 6 години могат да спечелят безплатно едногодишно обучение

Школа по английски език „Хелен Дорон Пловдив“ обявява конкурс за три пълни стипендии. Надпреварата е за родители, мотивирани да развиват заложбите на децата си от най-ранна възраст.

Школата е единствената в областта, сертифицирана да преподава по метода на лингвистката Хелен Дорон за ранно усвояване на английския като втори майчин. Чрез този метод, прилаган от 1986 г. насам, децата могат да започнат да учат езика от бебета, успоредно с научаването на майчиния си – чрез слушане, похвала и насърчаване. Той се основава на естествената склонност на децата да попиват разговорния език от заобикалящата ги среда.

За втора поредна година Фондът за стипендии към „Хелен Дорон Пловдив“ обявява конкурс под наслов: „Образованието – най-добрата ваксина срещу криза“. Школата ще предостави три пълни стипендии за учебната 2022/2023 година, които покриват разноските по учебните материали и таксата за годишен курс.

Идеята е да бъдат подкрепени родители, избрали да инвестират в ранното образование на децата си. Те трябва да попълнят формуляр за кандидатстване до 12 август като предимство ще имат семействата с международен опит и участието на децата в други дейности като спорт, музика, танци.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSds-_8FYO754G9gG4TrjPMZb8YTRKtwFET8I66GZtTm8DAo7w/viewform