o4ila_za_u4ene

От  5 януари учениците  отново ще заемат местата си по чиновете в опит да повишат успеха  си и да завършат първия срок с  оценки, с които да  оправдаят коледните и новогодишни подаръци. Според астролозите  първата седмица след   ваканцията е особено  важна, тъй като тя до голяма степен  ще определи  и какъв ще е краят на учебната година.   Ето  какво вещаят звездите за следващата седмица:

Овен

Разполагате с цяла седмица, в която звездите са благосклонни към вас по отношение на ученето. Можете да изберете предмета, по който да повишите успеха си.

Телец

Не  бъдете самонадеяни, както обикновено, а залягайте над уроците, тъй като пищовите този път няма да ви спасят.

Бизнаци

Има само едно важно нещо за вас тази седмица и то не е точна наука. Летите във въздуха, носени от въображението си. Очаквайте забележки за разсеяност.

Рак

Не ви е присъщо да сте буйни, но в следващите дни ще имате проблем с дисциплината. Овладейте емоциите си и не се поддавайте на провокациии. Член на семейството ви има нужда от вашата помощ, не я отказвайте.

Лъв

Искате да командвате навсякъде, но не се получава. У дома може и да успявате, но в училище се съобразявайте с правилата и дисциплината.

Дева

Бъдете нащрек. Ще ви изпитат точно по предмета, по който не очаквате. Подготвяйте се еднакво старателно по всички предмети, за да няма неприятни изненади.

Везни

Участие в литературен конкурс или написано от вас есе ще стане обект на обсъждане. Повече старание от ваша страна никога не е излишно. По отношение на дисциплината сте перфектни.

Скорпион

Два поредни дни ще бъдете под напрежение. Очаквате оценка от писмена работа и това ви притеснява. Няма нужда, всичко ще е наред.

Стрелец

Приятелите ви са всичко за вас, но не загърбвайте учението. Тази седмица е важна за вас, защото ви чакат проблеми с химията. Не се излежавайте сутрин.

Козирог

Проблеми с компютъра ще ви накарат да мразите света около вас. Погледнете нещата откъм добрата страна – ще имате повече време за лични контакти. Успехи с математиката.

Водолей

Хем признавате, че ви мързи, хем нямате воля да се вземете в ръце. По-добре се стегнете, защото ви предстоят трудности. И то точно с историята, която толкова обичате.

Риби

Не може да се размотавате ден след ден. Времето не е ваканционно, за разлика от настроението ви. Отпускането ви може да доведе до понижаване на оценка, на която държите.