Съботно-неделни образователни работилници за наука в Младежкия център

slider-bg

Хлапета ще снемат отпечатъци, ще търсят следи и ще отпечатват документи. Те ще се превърнат в истински детективи и печатари, ако се включат в образователната инициатива „Наука за деца“, която организира през септември Младежкият център. също са подготвили интересни занимания за септември. Заниманията ще се водят от професионални преподаватели в съботните дни от 13 до 14.30 часа. Подходящи са за деца от 6 до 14 години. Таксата за участие е 10 лева, а предварителното записване е на тел. 0895 668928 и фейсбук страницата Science for kids.

Младежки център Пловдив стартира от септември и нов цикъл от образователните работилници за деца между 5 и 10 години. Темите са география и природа. Цикълът е част от дългосрочния проект на центъра за образование чрез творчество „Аз и светът около мен“. Два месеца след старта на проекта, той дава забележителни резултати и интерес от страна на деца и родители. Чрез занимателни творчески активности и разработване на проекти, малчуганите получават по-достъпно знание за различните аспекти на света и природата, като стимулират свободата в общуването, креативността, вярата в собствените възможности.
Работилниците се провеждат всяка събота и неделя от 10 до 12 часа. Таксата за участие 5 лева. Предварително записване на тел.0898 394219.