Членовете на образователния синдикат към КТ „Подкрепа” с карти за намаление в търговски вериги, бензиностанции, фирми за услуги и туризъм

LOGO-login-1

Карта за пазаруване с отстъпка на стоки и услуги, предлагани на българския пазар от водещи компании на национално и регионално ниво, разработи образователният синдикат на „Подкрепа” и „Логин България”.. Тази договореност гарантира още една тринадесета заплата от отстъпки за българския учител при активно ползване на картата, насочена предимно към български стоки, заяви регионалният председател на синдиката Цило Нейчев.

Концепцията е комбинирането на различните, съществуващи и сега в различна форма, отстъпки на отделните търговски вериги и по-малки фирми в една единствена карта. Крайната ни цел е да бъде обхванат целият спектър на стоки и услуги в потребителската кошница.

Предимствата на картата са, че има възможност за постоянно увеличаване на партньорите и обектите, където да се използва. Тя не е разплащателна, а се ползват се само директни отстъпки и няма скрити условия и такси. Освен това не е поименна и може да се ползва от цялото семейство.

Картата е предназначена за всички членове на образователния синдикат на „Подкрепа”.