Банди от цялата страна ще забият в Plovdiv STAGE PARK. По време на фестивала ще се проведат открити уроци и китарни клиники

Ученически рок групи от цялата страна ще вземат участие в 8-то издание на S`Cool Rock Fest. Тази година мястото е Plovdiv STAGE PARK (Младежки хълм), а мотото е „Рокът за едно по-добро бъдеще“.

Заради все по-големия интерес за участие от страна на ученическите групи фестивалът ще продължи три дни – на 21, 22 и 23 юни. Ментор на младите дарования ще бъде популярен рок музикант, а любими на тийнейджърите рок групи ще закриват фестивалните вечери с концерти.

В трите дни на S’Cool Rock Fest, като съпътстваща програма, ще се проведат дневни китарни клиники и открити уроци, които имат за цел да подкрепят, развият и насърчат младите музиканти. Идеята е да се обогатят познанията им за музикалната история – стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на стила; показване на инструментални техники; представяне на различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури, използвани най-често в даден стил на рок музиката.

S’cool Rock Fest се организира от сдружение „Активна подкрепа за креативност“ като част от Културния календар на Пловдив.

Началото на концертите е от 16 часа. Входът е свободен.

https://www.instagram.com/scool.rock.fest/?hl=bg

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.