Синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа” отличи електронното издание за професионално отразяване и отлично партньорство на церемония в присъствието на просветния министър Красимир Вълчев

nag_24.05.17-6

Статуетка и грамота навръх 24 май получи иновативен образователен портал „Уча в Пловдив”. Отличието бе присъдено от синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа” на тържествена церемония днес, на която присъства министърът на образованието Красимир Вълчев и зам.-министър Таня Михайлова. Наградата е за професионално отразяване на темите и проблемите в сферата на образованието, както и за отлично партньорство. Другата отличена медия бе вестник “Сега”.

DSCF1194

 

По традиция в Деня на славянската писменост и култура синдикат „Образование” отличи и победителите в конкурса за ученици “На учителя с любов” и в конкурса “Магията на словото” за учители творци. Награди бяха присъдени също на кметове, началници на Регионални управления на образованието и директори за социално партньорство.

Пловдивските призьори са общинският председател на Съюза на работодателите в средното образование Катерина Василева и Анета Вълева, която е начело на Сдружението на директорите в Пловдив. Директорите на СУ „Черноризец Храбър“ – Елена Кисьова, и на ОУ „Драган Манчов“ – Борис Златарев, също получиха отличия. Награди бяха присъдени още на Костадин Чакъров -главен експерт по бюджет и финансов анализ в Община Пловдив, както и на адвокат Христо Даскалов.

“Пожелавам ви да се вслушвате в синдикатите, но да не забравяте също, че вие сте визионерът и трябва да водите реформата”, обърна се към министър Вълчев председателят на синдикат “Образование” Юлиян Петров. И добави, че синдикатът е изготвел документ за неотложни промени в системата, който ще бъде представен в МОН.