600x400xchestit-rojde-den-deni-jpg-pagespeed-ic-vt73vltdha

„Уча в Пловдив“ отново е рожденик днес – навърши две години!

Започнахме, защото вярвахме, че доброто образование  е в основата на всеки успех. Вярваме и днес. Диалогът с образовани хора е истинско удоволствие – така вие ни се доверихте, така и ние тръгнахме с вас.

Благодарим ви за признанието!

След две години равносметката е обща – роди се едно приятелство, изградено от надеждата, че само с отговорност и смелост е възможно да променим всичко, което не ни харесва. Вярваме, както и вие. В това е общата ни сила.

Възхитени и очаровани сме от борбата, която водите за вашите деца, за вашите ученици, за вашите учители и директори, за вашето училище. Накарахте ни да се борим заедно с вас. Имате подкрепата ни!

За нас е удоволствие да бъдем приятели, които си вярват и се борят за достойнството си – образованието придава на човека достойнство. Много е по- лесно да станеш умен, отколкото да престанеш да бъдеш глупак.

Наздраве за „Уча в Пловдив“ и приятели!

1 КОМЕНТАР

  1. Честито! Пловдив може само да се гордее, че има място във виртуалното пространство, където всяка добра инициатива и послание в областта на образованието намират отзвук! Много отдадени на каузата качествено образование и изключителни професионалисти сте, за което заслужавате признание и адмирации. Пожелаваме нови успехи, мъдрост и приятели, които да Ви подкрепят!

Коментарите са затворени.