albena

Пловдивски топдизайнери се обединява в модно шоу, за да превърнат в звезди на бала абитуриенти сираци, които тази година завършват средното си образование.  Благотворителното събитие под надслов Fashion Charity Night ще бъде на 27 февруари в клуб „Галакси”. Творчески мотор и организатор на ревюто е дизайнерът Албена Хумбаджиева.

“Реших да направя това благотворително модно шоу, за да може много хора да помогнат абитуриентската вечер на тези деца да бъде красива. Облеклата ще им донесат самочувствие, а то е важно за плановете им в бъдеще”, казва Албена. Тя ще представи най-новите си дамски абитуриентски тоалети. Заедно с нея с дизайнерски колекции се включват още Антония Димитрова от „Илтокони”, Pacy Parapanava, Стоян Радичев, Marchella bоutique, мъжките модни къщи „Агресор” и „Iventi”. С музикалните си изпълнения каузата ще подкрепят Весела Бонева, Емилия Валенти и рок група „Ренегат” с вокала им Константин Kацаров.

 

37 младежи от три социални заведения в града – “Мария Луиза”, “Олга Скобелева” и “Свети Георги” – тази година завършват средното си образование. 18 от тях са момичета, а момчетата – 19. Със средствата от входа за модното шоу и с дарения на дизайнерите ще бъдат осигурени абитуриентските им облекла.