Специална шоу програма от професионалните танцьори на “Dancing Stars” дава старт в навечерието на Деня на влюбените

facebook

  

Едно от най-модерните танцови училища у нас -„Dance Station”, отваря врати в Пловдив. Събитието ще се случи точно преди Деня на влюбените, на 13-ти Февруари в 19 часа в Дома на културата. Стартът ще бъде даден със специално подготвена танцова програма от професионалните танцьори на “Dance Station” и “Dancing Stars”.

През целия съботен ден пловдивчани ще могат да се възползват от безплатни уроци в над 15 вида танци и да закупят карти за посещение с 10% отстъпка.

От 15-ти февруари стартират класовете за деца и възрастни. Танцовото училище разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.

“Смятаме, че с откриването на „Dance Station” в Пловдив ще дадем своя принос  градът да се представи достойно като Европейска столица на културата през 2019 година. Аз съм пловдивчанка и нося любовта към родния град в сърцето си, независимо къде се намирам. В рамките на две години от създаването на танцовото училище в София организирахме множество атрактивни танцови събития, които със сигурност трябва да се видят и в Пловдив. Вярвам, че не само децата, но и танцьорите от Пловдив ще се включат в тях”, разказва Ани Дончева, един от създателите на училището.

Членове на екипа са млади доказани професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали.

Ани, заедно с Ралица Мерджанова, са основателите на новия танцов център в Пловдив, както и на марката „Dance Station”. Техните пълноправни партньори в Пловдив са също изключително популярни в танцовите среди. Ангел Александров е сред най-успешните млади треньори по спортни танци в последните години, основател на клуб по спортни танци “Алекс”.  Калоян Иванов е дългогодишен състезател по спортни танци, уважаван треньор и победител в „Dancing Stars“ през 2014 година. За успехите на двамата говорят изключителните класирания на техните състезателни двойки за изминалия танцов сезон. В списъка на преподавателите е и пловдивската танцова двойка Петер Спасов-Екатерина Маркелова, които са все още ученици, но са шампиони на България при младежите за 2014 и 2015 година.

Макар още ученици, Петер и Екатерина ще влязат и в ролята на учители.
Макар още ученици, Петер и Екатерина ще влязат и в ролята на учители.

„Dance Station” предлага уроци по латиноамерикански и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и български народни танци, Kangoo Jumps, комбинирана гимнастика.

Обучителните програми са насочени към деца, младежи и възрастни, като за всеки отделен стил има специфичнo разработена програма. Предназначената за деца и млади хора цели да развие тяхната естетическа, танцова култура и умения, като в същото време гарантира възможности за изяви и участия.