Участие в “Приказно вълшебство” могат да вземат малки таланти от подготвителни групи

Конкурс за рисунка на приказка обявява СУ „Хр.Г.Данов“ за деца от подготвителните групи. Участие в него могат да вземат 5 и 6-годишни малки таланти, а крайният срок за приемане на творбите е 3. ноември. Те трябва да нарисуват любимата си приказна история или герой и да предадат творбата си в детската градина, която посещават, или в СУ “Христо Г. Данов”. Регламентът изисква рисунките да са именувани и с посочен телефон за връзка.

Освен с рисунка, децата могат да изтеглят от сайта на училището, сканирайки QR кода в обявата за конкурса, едно от предложените изображения, да го разпечатат и да довършат рисунката.

Третият вариант е отново да изтеглят изображение, което да разпечатат, оцветят, изрежат, да  подредят частите във форма на животно и апликират.

Награждаването на победителите ще е на 13. ноември.

СУ “Христо Груев Данов” e със 170-годишна история, а днес вече Гугъл референтно училище с обновена материална база, която създава условия за активно участие в образователния процес чрез използване на технологиите.

„Поставяме детето в центъра на обучението, прилагайки индивидуален подход, съобразно  интересите и възможностите му. Споделената визия на преподавателския екип е за изграждане на увереност в способностите на ученика. Разполагаме с пълен екип от специалисти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа“, казва директорът Гергана Аврамова.