Участие в “Приказно вълшебство” могат да вземат малки таланти от подготвителни групи

Конкурс за рисунка на приказка обявява СУ „Хр.Г.Данов“ за деца от подготвителните групи. Участие в него могат да вземат 5 и 6-годишни малки таланти, а крайният срок за приемане на творбите е 3. ноември. Те трябва да нарисуват любимата си приказна история или герой и да предадат творбата си в детската градина, която посещават, или в СУ “Христо Г. Данов”. Регламентът изисква рисунките да са именувани и с посочен телефон за връзка.

Освен с рисунка, децата могат да изтеглят от сайта на училището, сканирайки QR кода в обявата за конкурса, едно от предложените изображения, да го разпечатат и да довършат рисунката.

Третият вариант е отново да изтеглят изображение, което да разпечатат, оцветят, изрежат, да  подредят частите във форма на животно и апликират.

Награждаването на победителите ще е на 13. ноември.

СУ “Христо Груев Данов” e със 170-годишна история, а днес вече Гугъл референтно училище с обновена материална база, която създава условия за активно участие в образователния процес чрез използване на технологиите.

„Поставяме детето в центъра на обучението, прилагайки индивидуален подход, съобразно  интересите и възможностите му. Споделената визия на преподавателския екип е за изграждане на увереност в способностите на ученика. Разполагаме с пълен екип от специалисти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа“, казва директорът Гергана Аврамова.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.