Три специални награди на председателя на синдиката Янка Такева бяха присъдени на учители от региона

Пловдивски предучилищен педагог бе удостоен със званието „Учител на годината“ на националния конкурс, организиран за двадесет и седма поредна година от Синдиката на българските учители. Сред отличените в направлението за предучилищно възпитание и подготовка бе и Елена Хаджиева от детска градина „Здравец“.

Номинирани за заключителния етап на конкурса бяха 70 учители и директори в десет направления: предучилищно възпитание и подготовка; начално образование; хуманитарно образование; природо-математическо; изкуства и спорт; професионално образование, директори и помощник-директори; възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници; млади учители; учители наставници.

Наградените получиха статуетки, училищни звънци, дипломи, подаръци от издателството “Клет”, както и ваучер за участие в обучение.

На тържеството бе връчена и специалната награда на председателя на СБУ Янка Такева. От Пловдивско отличията получиха Фани Пейчева – преподавател по английски език в Професионална гимназия по механотехника „Цветан Лазаров“, Лиляна Серкьова – преподавател по професионална подготовка в ПГ „Братя Евлоги и Христо Георгиеви“ – Карлово, и Анастасия Пенкова от ДГ „Никола Вапцаров“ в Асеновград.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.