Децата от начален курс на ОУ „Княз Александър I“ припомниха паметни моменти от историята ни с песен и стих в присъствието на кмета на “Централен” Георги Стаменов и началника на РУО Антоанета Пакова

Родния трибагреник получиха като подарък за 3 март от кмета на район „Централен“ Георги Стаменов директорите на Хуманитарната гимназия и на  ОУ „Княз Александър I“. Той бе гост на третомартенското честване, което се проведе в Актовата зала и на което присъства също началникът на Регионалното управление на образованието Антоанета Пакова. Двете училища ще поставят трикольора на фасадата на сградата, а Стаменов обеща, че още тази събота стартира работата на фирмата изпълнител, която започва реставрация на сградата – паметник на културата. Най-активната работа се очаква през летните месеци, а дотогава ще се работи по дограмата.

Децата от начален курс на ОУ „Княз Александър I“ припомниха паметни моменти от историята ни с песен и стих. Първите класове рецитираха „Аз съм българче“, а училищните вокални групи на втори, трети и четвърти клас изпълниха стихотворението „Левски“ и песента „Трети март“.

„Благодаря ви, че чрез българската история и чрез силата на музика успявате да мотивирате децата и да им дадете стимул за патриотично образование“, поздрави преподавателите Антоанета Пакова.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.