18641891_1710682748961173_667829523_o

Портфейли, в допълнение към букетите, подари на петима абитуриенти от Комплекса за социални услуги „Олга Скобелева” кметът на район “Северен” Ральо Ралев. Домакини на тържественото изпращане на петимата зрелостници бяха собствениците на ресторант „Рицарите”, които осигуриха безвъзмездно коктейла за гостите.

Двама от младежите завършват „Озеленяване и цветарство” в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия и след абитуриентския бал ги чакат държавни изпити по специалността. Останалите се дипломират в СУ „Константин Величков” и СУ „Братя Миладинови” и обмислят да продължат образованието си в Пловдивския университет.

Кметът Ральо Ралев стана част от празника на зрелостниците без родители, пожела им успешна реализация в живота и много постоянство, трудолюбие и упоритост.

За да блестят на бала като съучениците си, за визията на петимата млади хора се погрижили дизайнерът Стоян Радичев, модна къща „Агресия”, Орденът на рицарите тамплиери и „Лайънс клуб Евридика”, щастлива е директорът на Комплекса за социални услуги Албена Банчева.