Костадин Димитров награди с грамота и книга трима ученици, предотвратили вандалска проява

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров отличи  три момчета, които с действията си са предотвратили да бъде надраскан с перманентни маркери паметникът Кан Крум. Давид Тодоров от 5 клас и шестокласниците Дениз Неджибов и Денислав Манев от СУ „Св. Софроний Врачански“ днес получиха грамоти и книги за това, че са сигнализирали и оказали съдействие на органите на реда и по този начин са предотвратили вандалска проява.

„Постъпката им е достойна за уважение и пример не само за техните връстници, но и за цялото общество. Те заслужават похвала. Благодаря и на родителите, които възпитават у децата си нетърпимост към противообществените прояви и активна гражданска позиция”, заяви Костадин Димитров. Той подчерта, че само с развито гражданско мислене обществото ни може да се пребори с вандалските прояви.

Райкметът благодари за добрата съвместна работа на Детска педагогическа стая към Пето РУ на МВР, на инспектор Дарена Георгиева и на Местната комисия за борба с противобществените в района със секретар Галя Гълъбова.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.