IMG_4991ОУ „Петър Беон” и СОУ”К. Величков” отнесоха бронзовите медали на коледния турнир по хокей на трева за купата на началника на Регионалния инспекторат по образованието. Четвъртата поред надпревара се проведе в залата на закритите кортове на стадион „Пловдив“. За  първи път турнирът е с международно участие и в него се включи националният отбор на Румъния.

Победители във възрастова група до 14 години се оказаха състезателите на „Академик“Софи, а след тях се наредиха „Хеброс“ Харманли и ОУ“Петър Берон“ гр. Пловдив. При 16-годишните девойки начело на класирането се озова националният отбор на България, следван от съперниците си от Румъния и тим наСОУ “К.Величков“. Същото бе и класирането на челните две места при юношите, като  бронзът отиде при ОУ „П. Берон”Националните отбори на България и Румъния в две възрастови групи 14 и 16  годишни.

Наградите бяха връчени от изпълнителния директор на Българската федерация по хокей на трева – доц. Антонио Антонов, президента на Румънската федерация – Дан Кудряну и от директора на училището домакин  „К. Величков” – Ели Атанасова.

 

Директорът на  "К. Величков" - Ели Атанасова, и  експертът от РИО Димитър Ставрев отличиха най-добрите
Директорът на “К. Величков” – Ели Атанасова, и експертът от РИО Димитър Ставрев отличиха най-добрите