Директорът Людмила Тошева приветства децата, родителите и наградените.

Детската градина празнува юбилей с концерт, гигантска торта и стотици балони

Директорът Людмила Тошева приветства децата, родителите и наградените.
Директорът Людмила Тошева приветства децата, родителите и наградените.

Учителка, работила с децата на „Светла” цели 40 години, получи специално отличие на юбилея на детската градина. С вълнуващ концерт на открито бе отбелязан юбилеят снощи. Елена Костадинова е обучавала  малчуганите през всичките години от основаването на детското заведение, затова бе отличена със специален приз от директора Людмила Тошева. Награди с признание за доброто партньорство имаше за представителите на обществения съвет.

С голямо тържество на открито, на което бе гост и кметът на район „Западен” Димитър Колева, детска градина „Светла” отбеляза своята кръгла годишнина. Пред многобройните родители и гости талантливите момчета и момичета се справиха еднакво добре с валс, спортни танци, български хора и дори арменски народен танц.

 

IMG_6879

В края на тържеството директорът Людмила Тошева връчи специални призове на хората, които имат особени заслуги за развитието на детското заведение през годините.

Директорът Людмила Тошева получи картина в знак на благодарност за мениджърския подход, с който развива успешно детското заведение – едно от най-предпочитаните не само в района.

„Желая ви да продължавате да сте все така пример за останалите детски градини в Пловдив. Честит юбилей!”, обърна се към всички кметът на района Димитър Колев. Той зарадва децата като съобщи, че площадката, на която се проведе тържеството, ще бъде дарена на „Светла”. Плановете са там да се изгради мини футболно игрище. Детската градина получи поздравителен адрес и от кмета на Пловдив Иван Тотев.

В края на тържеството децата бяха зарадвани с огромна празнична торта, а стотици балони полетяха в небето.

IMG_7140 (1)

IMG_6937