„Младите (въз)действат ще бъде представена в Младежки център Пловдив

Нова образователна програма „Младите (въз)действат“ ще бъде представена на 5 юни на  организирания от Младежки център Пловдив форум „Извън формата“. Тя е базирана на опита на екипите на младежките центрове в страната в областта на неформалното образование, дигитално-медийната грамотност и „меките“ умения.

Темата на това издание на форума е „Въздействай в Новото време“. Казусите в него ще провокират всички, работещи в образователната и социална сфера, да намерят различен подход към реалните потребности на децата и младежите.

Системният фамилен психотерапевт Иван Павлов ще засегне темата за видимото и невидимото при работа с деца и млади хора – как чрез преживелищен метод да се постигне по-задълбочен анализ на взаимоотношенията между децата, младежите и авторитетите.

Форумът е насочен към представители на училища и детски градини (директори, преподаватели, педагогически съветници), уредници на читалища и професионалисти, работещи с деца и младежи в образователната, социалната и културната сфера. Входът е безплатен, с предварителна регистрация: https://forms.gle/nQRcqfg3FA9rPGqH7.