Отличията бяха връчени от директора Вихра Ерамян за цялостна педагогическа и творческа дейност и за личния принос в издигане авторитета на училището

С почетния знак на Езикова гимназия „Иван Вазов“ бяха отличени учители доайени на импровизирана церемония в присъствието на педагогическия екип на училището. Отличията бяха присъдени на преподавателя по философия Анелия Митева и на Капка Тодорова – преподавател по френски език, за личния им принос в отстояването на традициите и издигането на авторитета на училището, за проявените всеотдайност, професионализъм и будителски плам в ежедневната дългогодишна работа с учениците и грижата за превръщането им в успешни и стойностни личности.

Директорът Вихра Ерамян връчи плакетите на двете дами и за пореден път благодари за цялостната им педагогическа и творческа дейност и за това, че са оставили трайна диря в живота и духовната общност на гимназията.

Митева и Тодорова излизат в „голяма ваканция“, както те с усмивка определиха пенсионирането си. И заявиха на колегите си, че не казват „сбогом“, уверявайки ги, че винаги могат да разчитат на помощта им.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.