Почетния знак на район „Източен“ и поздравителен адрес получи днес директорът на ДГ“Биляна“ Тотка  Ламбрева. Отличието бе връчено на специална церемония в районната администрация от кмета Иван Стоянов по повод нейното пенсиониране.

„Преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата. Създали сте прекрасен екип и това е видно от многобройните положителни отзиви на родителската общност“,- се казва в поздравителния адрес на районния кмет.  Той допълни приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни и допълни, че госпожа Ламбрева е винаги добре дошла, защото остава част от образователното семейство в гилдията.

Тотка Ламбрева, която ръководи детската градина в продължение на 20 години, благодари за високото отличие и допълни, че те са били най-хубавите в професионалната й кариера.

В детската градина активно се работи в областта на изобразителното  изкуство, а в последните три години  тя беше част от големия  образователен проект „Растем заедно“ по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, реализиран  от районната администрация.