Педагозите са отличени за извънкласни и извънучилищни дейности в организирания от СБУ форум

 14212014_1267914623233254_2892017894082703011_n

Петима пловдивски учители получиха отличия от международния конкурс за извънкласни и извънучилищни дейности, организиран от Синдиката на българските учители и фондация „Устойчиво развитие за България”, под патронажа на Министерството на образованието. Наградите бяха връчени на семинар на тема „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците” в комплекс „Камчия”. Форумът е заключителна част от едноименния конкурс, който се провежда за трета поредна година.

Първо място в категория „Добри практики – Подготвителна група за училище” и специална награда на участниците в семинара получиха директорът на ДГ „Деница” Ели Грозева и Светлана Рангелова – старши учител по музика. Педагогът Десислава Николова от същото детско заведение грабна приза на Общински детски комплекс в Казанлък.

Главният учител по български език от в Професионалната гимназия по архитектура и строителство Радка Атанасова взе награда на издателства „Анубис” и „Булвест 2000”.

Камелия Кочова – старши учител по изобразително изкуство в ОУ „Стоян Михайловски” и инж. Светлана Йорданова – старши учител по професионална подготовка в Професионалната гимназия по транспорт си тръгнаха с наградата на издателство „Изкуства”.

Със специалната награда на председателя на Синдиката на българските учители бе удостоен директорът на ОУ „Пенчо Славейков” Екатерина Делинова.

Грамота за личен принос в утвърждаването на конкурса получиха Милена Георгиева  – старши учител в ДГ „Деница”, Мариана Алексиева – главен учител в ОДК, Димитрия Джиджова – ст. учител в ОУ „Захари Стоянов”

Грамота за участие имаше за Аница Маркова – учител в ЦДГ „Деница“, Веселина Чaпанова – главен учител по биология и химия, Лилия  Тодорова – старши учител по биология и химия в СУ „Патриарх Евтимий”, Нериман Коджебашева – възпитател в ОУ „Пенчо Славейков”.