Пламен Маринчев от ЕГ „Пловдив” спечели поощрение

640_8e2153a4a1baaaeb863d60ad86a0157d

Приходната агенция раздаде поощрителни награди на участници в играта „Play за награди“, две от тях – портативно зарядно за телефон, спечелиха Васил Костов и Пламен Маринчев от Пловдив.

Васко, макар и петокласник, се интересува живо от финанси. Неговата любознателност и страст в тази посока го насочват към образователната кампания на НАП „Влез в час с данъците“, като я намира за увлекателна и много полезна. От участието си в второто издание на играта – лотария с касови бележки за ученици, има късмета да е сред първите печеливши с награда таблет.

Това го амбицира да участва още по-активно в кампаниите и късметът му се усмихва за втори път със спечелването на портативното зарядно. Запалвайки и други деца около себе си, той взема участие и в новата игра-куиз „В час ли си“, която стартира на 25 май и ще продължи до 3 юли 2017 г.

Като използва стария си профил, той се старае да влиза на страницата www.vlezvchas.bg всеки ден и да отговаря на данъчния въпрос за деня, а всеки понеделник очаква да види името си сред победителите за предходната седмица.

Втората поощрителна награда от „Play за награди“ взе единадесетокласникът от ЕГ „Пловдив“ Пламен Маринчев, който наред със страстта си по информационните системи, отделя време и да бъде в час с данъците. Съжали, че натовареността му около завършването на учебната година, ще попречи да участва активно в куиза.