ОУ „Димитър Талев“ отваря врати за родителите на своите ученици и ги кани да посетят избран от тях учебен час, за да добият преки впечатления от начина на обучение. Дните на свободен достъп започват на 18 март и ще продължат до 22 март. Според регламента желаещите предварително заявяват избран ден и час от седмичното разписание на паралелката, изпращат имейл на служебната поща на класния ръководител, който им връща потвърждение. За да не се пречи на спокойната работа, родителите в една класна стая няма да са повече от петима.

„Целта на инициативата е родителите да присъстват в реална учебна среда и учебен час, така че да наблюдават отношенията учител – ученик. За нас е изключително важно сътрудничеството и взаимодействието със семействата, да си бъдем взаимно полезни в името на успеха и личностното развитие на учениците“, обяснява целта на новия формат директорът Ирина Чолакова.

След края на инициативата ще бъде направена анкета за обратна връзка.

1 КОМЕНТАР

  1. Явно много са напреднали надолу с дисциплината в часовете, та си канят баш звероукротителите-родители. Инак не е лошо и авторите на зверчетата да ги видят от друг ъгъл.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.