Учениците от клуб “Опознай Пловдив – древен и вечен” в ПГ по хранителни технологии и техника се срещнаха с представители на общинската управа

„Пожелавам ви един ден да седнете на кметския стол, но ви предупреждавам, че е горещ и е огромна отговорност да управляваш град като Пловдив“. С тези думи кметът Здравко Димитров се обърна към ученици от клуб “Опознай Пловдив – древен и вечен” в Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, които гостуваха в общината.

Визитата на осмокласниците е част от дейностите на клуба за посещение на емблематични места, които имат важно значение за историята и развитието на Пловдив. Те разгледаха заседателната зала и снимките на кметовете на града през годините, срещнаха се и със зам.-кметовете по транспорт Тодор Чонов и спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков, които накратко разказаха за ресорите си.

В края на посещението градоначалникът Здравко Димитров покани учениците в кабинета си, а те побързаха да се снимат на кметския стол за спомен.