Офисът на BULGARIA WANTS YOU в Пловдив ще бъде официално открит на 19 септември с Ден на кариерата

Онлайн платформа оферира работни позиции за млади специалисти с идеята да ги насърчи да се развиват в България.

BULGARIA WANTS YOU комбинира предложения за работа с богато видео съдържание, както и подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните градове в страната. Целта е да даде много по-добра информираност както на българите в чужбина, така и на тези, избрали да се развиват у нас.

Офисът на BULGARIA WANTS YOU в Пловдив ще бъде официално открит на 19 септември от 17 часа в Plovdiv Plaza Mall, когато ще се проведе Ден на кариерата. Гост-лектори ще бъдат икономистът Владимир Каролев и експертът по човешки ресурси Георги Първанов, който ще даде полезни съвети за професионално ориентиране, а Андрей Арнаудов ще представи възможностите за кариера и живот в България.

„Платформата е плод на усилени проучвания, анализи и съвети от различни експерти как да бъдем максимално полезни за българските емигранти, така че да вземат информирано решение за евентуалното си прибиране в България. Ние сме с ясното съзнание, че в 21-ви век хората са достатъчно свободни и мобилни, за да пробват различни варианти за своето бъдеще. И все пак вярваме, че няма място, на което да си по-щастлив, отколкото у дома“, споделя Андрей Арнаудов