Експерти от различни области ще се включат в инициативата на Ротаракт клубовете на 13 март

Експерти от различни области на обществения живот ще се включат като лектори в традиционната инициатива “Ден на професиите – споделяме опит”, която се организира от Ротаракт клубовете в България. Зародило се в Пловдив преди няколко години, тазгодишното издание ще се проведе на национално ниво онлайн на 13 март от 10 часа в платформата Google Meet. Причината срещата да е виртуална е пандемията от КОВИД-19. Участието е напълно безплатно.

Инициативата цели да запознае младежите, които все още не знаят към коя професия да се ориентират, с детайлите по избраната от тях насока. Ще бъдат представени около 15 специалности, сред които Медицина, Право, Икономика, Журналистика, Актьорско майсторство, Мениджмънт, Архитектура, Информационни технологии и други.

Освен мнението на професионалисти от различни области, участниците ще имат възможност да научат и за други гледни точки. Лектори на събитието ще бъдат и студенти, които ще споделят своя опит и мнение за това, което изучават в момента. Участниците ще имат възможност както да слушат, така и да задават своите въпроси на всеки един от лекторите.

Повече информация за лекторите и регистрационната форма, може да откриете във Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/180179220531936