Носител на 22 рекорда на Гинес ще участва в звездния спектакъл на световноизвестния артист Енчо Керязов на 1 юни на Античния театър

Шоуто на световноизвестния български артист Енчо Керязов – „Нощ на звездите“, за втора поредна година ще завладее Античен театър в Пловдив. Едни от най-добрите изпълнители от цирковото и вариететно изкуство, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България, ще се качат на древната сцена на 1 юни от 20.30 часа.

Спектакълът за първи път е с българска режисура, която е поверена на Веселка Кунчева, а мотото тази година е „Детето в мен“. Събитието е под патронажа на кмета Здравко Димитров.

Фондация „Енчо Керязов“ подпомага и популяризира постиженията на български деца и младежи, които развиват своя талант в науката, изкуството и спорта. В „Нощта на звездите“ фондацията отново ще отличи номинираните таланти, които ще получат подкрепа за своята реализация.

Публиката под тепетата отново ще види невероятния клоун Хуш Ма-Хуш. Украинецът, завършил Киевската академия за цирково изкуство, ще провокира зрителите с атрактивни скечове. Носителят на 22 световни рекорда на Гинес – екстремният Фреди Нок, ще спре дъха с с ходене си по въже на 30 метра височина. Директно от най-големите сцени на Европа за първи път в България идват и страхотните братя Седеньос – четвърто поколение циркови акробати, които ще изпълнят с прецизна точност и синхрон икарийски танци. На сцената ще се качат още актрисата Милица Гладнишка, “Керана и космонавтите”, П.И.Ф.

По повод 1 юни организаторите са предвидили вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да се намерят в мрежата на Eventim и  Grabo.