Изпратиха с плакет и грамота досегашния директор Адриана Терзиева

Плакет и грамота за дългогодишна успешна ръководна дейност връчиха заместник-кметът по образование, бизнес развитие и европейски политики в община Пловдив Стефан Стоянов и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов на директора на ДГ „Перуника“ Адриана Терзиева. Импровизираната церемония се състоя в последния й работен ден преди пенсионирането.

„Г-жа Терзиева е доайен в професията, който със сърце и душа се грижеше за децата и за детското заведение. Тя бе силен лидер, който постигна много високи резултати през последните години. Община Пловдив Ви е задължена за чудесната работа, която свършихте“, каза зам.-кметът Стоянов.

Районният кмет също отчете усилията, полагани от Терзиева в продължение на 25 години, за добруването на децата. Развълнувана от жеста, Терзиева, тя благодари и на двамата за подкрепата, която е получавала от администрацията.

С цветя и пожелания за успешен професионален път Стоянов и Стаменов посрещнаха новия директор на ДГ „Перуника“ Ина Недялкова. Тя има 5-годишен стаж като учител в ДГ „Снежанка“ и заяви, че приема колегите си като семейство, готова да ги подкрепи във всички техни инициативи и начинания.

„Обичам творчеството и може би затова ми харесва професията на учител. Зная, че работата в детското заведение е екипна и е много важно да следваме мотото „Един за всички – всички за един“, за да разгърнем своя потенциал“, каза Ина Недялкова.