Учредителят на "Талантите" проф. Димитър Димитров и директорът Юлия Юрдекова на официалното връчване на лиценза за училището в МОН.

„Талантите” ще развива предприемачеството от 1. клас, обявява прием за „Селски туризъм” след 7-ми

Учредителят на "Талантите" проф. Димитър Димитров и директорът Юлия Юрдекова на официалното връчване на лиценза за училището в МОН.
Учредителят на “Талантите” проф. Димитър Димитров и директорът Юлия Юрдекова на официалното връчване на лиценза за училището в МОН.

Ново средно училище отваря врати в Пловдив и наесен ще удари школския звънец за първите си възпитаници. Частно бизнес училище „Талантите“ има амбицията да  развива предприемаческия дух още от 1. клас. Наред с общообразователната подготовка, акцент в обучението ще е откриване индивидуалните заложби на всяко дете.

За учебната 2017-2018 година училището обявява прием на четири паралелки – 1 първи и 3 паралелки осми клас по специалностите „Икономика и мениджмънт“, „Организация на туризма свободното време“ и  „Селски туризъм“.

“Максималният брой ученици в паралелка е до 12, а това позволява индивидуален подход към всеки”, обяснява директорът на училището Юлия Юрдекова, която десетилетия наред бе начело на Националната търговска гимназия. А след това стана и първия омбудсман на Пловдив.

Училището е получило официално лиценза си от Министерството на образованието и науката вчера и вече стартира приемната кампания.

Юрдекова уточни, че учебните програми са съобразени с държавните образователни изисквания и че училището ще предлага също индивидуална, самостоятелна и дистанционна форма. Приемът след завършено основно образование ще е по документи. Годишната такса е 1200 евро.

Завършилите гимназията ще ползват предимство при кандидатстване във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, чийто ректор проф. Димитър Димитров е инициатор и учредител на „Талантите“.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Ами какви учителски щатове при такъв малък брой паралелки и ученици? Ако изобщо се попълнят. И какво предимство за Агро-специалности, след като там не могат да попълнят приема?

Коментарите са затворени.