Организаторите на конкурса от СУ „Цар Симеон Велики“ канят за участие децата от подготвителните групи, наградата за победителя е таблет

Конкурс за рисунка „Нарисувай ми слънце“ за децата от подготвителните групи обявява СУ „Цар Симеон Велики“. Участие в творческата надпревара могат да вземат малчугани от 5 до 7 години. Целта е да бъдат насърчени децата от предучилищна възраст за творческа и индивидуална изява и да се стимулира техният интерес към изобразителното изкуство.

Всеки участник има право да се представи само с една рисунка. Няма ограничения за формата и използваните материали, но на гърба на всяка творба трябва да бъдат изписани имената му, възрастта, детската градина, в която се обучава, адресът и телефона за контакт с родителя.

Рисунките могат да се изпращат:

  • по пощата – на адрес град Пловдив, ул. „Лука Касъров“ №13
  • сканирани или като снимка – на електронен адрес risunki@csv-plovdiv.com
  • на място – в СУ „Цар Симеон Велики“ – Пловдив, ул. „Лука Касъров“ №13

Краен срок е 31 март. Оценяването на творбите ще се извърши от комисия, в състава на която участват учители, представител на Училищното настоятелство и на Ученическия съвет. Всеки участник в конкурса ще получи грамота и поощрителна награда. Най-добрите рисунки ще бъдат включени във виртуална изложба в сайта на СУ „Цар Симеон Велики“.

Победителите ще станат ясни на 2. април в Деня на таланта на училището. Класираният на първо място ще получи таблет, а за второ и трето място са предвидени слушалки за компютъри спортна раница.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.