Директори, учители и обществени възпитатели от Местната комисия за борба с противообществените прояви бяха отличени в навечерието на 24 май от кмета на „Източен“ Емил Русинов.

Почетен знак на района за цялостен принос и успехи в образователната, възпитателната и проектна дейност получи Евгения Попиванова – директор на детска градина “Щастливо детство“ С плакети и грамоти бяха наградени  Екатерина Делинова- директор на ОбУ „Пенчо Славейков“, Лазар Атмаджов – учител по философия в ПГ по транспорт и строителни технологии “Гоце Делчев“, Катюша Арсенова- старши учител по български език в ОбУ „Пенчо Славейков“, Мария Никовска – секретар на комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Комисията в „Източен“ е избрана като една от петте в България, която ще консултира проект за създаване на материали, свързани с домашно насилие над деца.

Грамоти получиха директори и учители от детски и учебни заведения в района.

С плакети бяха отличени и служители от районната администрация със заслуги за развитието на образователната дейност и материална  обезпеченост в учебните заведения.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.