Синдикат „Образование“ отличава просветни дейци с особени заслуги

Двама учители от Пловдивско ще бъде удостоени с националната награда „Стоян Михайловски“. По традиция синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа” връчва отличията за заслуги в просветното, културното и синдикално дело по повод Деня на славянските първоучители. Церемонията по награждаването ще се състои на 26 юни в сградата на КТ „Подкрепа“ в София.

В категория „Основно образование“ отличието получава Дияна Шекерова от СУ „Отец Паисий“ в Куклен. Те е преподавател по български език и литература, която реализира изключително успешен проект, обединяващ учениците от различните етноси в училището.

В категория „Професионално образование“ наградата се присъжда на инж. Здравка Георгиева – преподавател по информационни технологии в Професионална гимназия по електроника и електротехника. Тя и нейните ученици са отличавани многократно в различни категории на Националния конкурс за STEM науки в България.

Синдикат „Образование“ обяви и конкурс „На учителя с любов“. В категорията за есе на тема: „Мисията учител“ първото място е за пловдивския преподавател Димитрина Иванова.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.