Началото е на 10 януари с творческо ателие за обогатяване на емоционалния опит чрез артистични техники

Младежкият център в Пловдив стартира годината с поредица онлайн събития, в които могат да се включат участници между 15 и 29 години, както и работещи в сферата на образованието. На 10-ти януари се поставя началото на „Творческо ателие за личностно развитие“, като основният фокус е върху обогатяване на емоционалния опит чрез артистични техники.

Няколко дни след това започват и поредица от онлайн обучения, като планиране и организиране, вдъхновяващи истории за личности, чужди култури и други. Стартът е на 15-ти януари със събитието „Хакни времето“.

В края на месеца, в рамките на три модула, ще бъде проведено обучението „Как да се справим с прегарянето и тревожността“. То ще бъде насочено към работещите в образователната сфера – главните теми ще са емоционално здраве и овладяване на професионалния стрес.

Продължават видео поредицата за деца и родители „Добродетелите в нас“ и обучителната програма „Млад икономист“. Всички събития са онлайн и са безплатни за регистрираните участници. Петима от тях, включили се в поне 6 от предстоящите дейности за периода януари-март, ще имат възможността да реализират своя собствена инициатива. Тя ще бъде финансово подкрепена по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“.

https://www.facebook.com/YouthCentrePlovdiv