Известният здравен мениджър д-р Невен Енчев покани на работа зрелостниците Даниела, Кръстю и Илиян

Елегантни маркови тоалети и обувки за бала получиха трима абитуриенти от Комплекса за социални услуги за деца и семейства към община Пловдив. Благотворителният жест е на известния здравен мениджър, който е президент на Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите – д-р Невен Енчев. След връчването на подаръците, той предложил работа на Даниела Кюркчиева, Кръстю Андонов и на Илиян Дончев в луксозния си ресторант на Alchemist Residence.

На Кръстьо това предложение се сторило като сбъдната мечта, защото от години мечтаел да стане готвач. Момчето живее в приемно семейства в с. Куртово Конаре, а за него се грижи Кина Илиева-Петрова. Тя е приемен родител от 2000 година и вече е отгледала 4 деца. Кръстьо учи в СУ „Отец Паисий“ в Стамболийски и вече е приет в Университета по хранителни технологии, след като е изкарал отлична оценка на предварителните изпити.

Даниела завършва „Козметика” в Професионалната гимназия по облекло „Ана Май“. Работи като сервитьорка, но иска да учи психология в Пловдивския университет и се готви за матура по философия.

Илиян ще се дипломира в Професионалната гимназия по битова техника и ще се пробва  във факултета по автоматика и електроника в Техническия университет.

Тримата зрелостници ще присъстват и на традиционната среща при президента Румен Радев.