Децата участваха в снимките за песента „Да спасим света“ край язовир “Пчелина”

Малките гвардейци от детска градина „Мая“ блеснаха в клип на Ансамбъла на въоръжените сили на Република България. Малчуганите, които са прочути с участията си на представителни събития, тържествени чествания и даже са посещавали президентството, били избрани да вземат участие в снимките за песента „Да спасим света“ по музика на популярния фолк изпълнител Райко Кирилов. Тъй като посланието й е, че децата са бъдещето на България, режисьорът на видеото решил да покани пловдивския представителен гвардейски блок, съставен от 5 и 6-годишни малчугани. За реализация на снимките те пътували до язовир “Пчелина”, който се намира между селата Ковачевци, Радибош и Лобош.

„В песента се пее за доброта, любов, мечти и вяра, за надежда за по-добър свят, което обяснява и поканата към нашите деца. Тя се изпълнява от Гуна Иванова, Райко Кирилов, Ива и Велислава Костадинови, Емилия Валенти, Таня Дупаринова,Формация “Ладена” и Веселин Вачев“, поясни директорът на детската градина Стоил Семерджиев, който е прудружавал своите възпитаници по време на снимки.

От днес в двора на детската градина вече има контейнер за дарение на дрехи втора употреба. “Мая” е първото детско заведени в града, където ще се събират стари дрехи.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.