Пловдивски бранд за дрехи с дарителска кампания за апаратура и медицински материали

Купи тениска, ако искаш да подкрепиш местна болница. Призивът идва от идва от пловдивския бранд за дрехи PHILLY. Момчетата, развиващи вече четири години марката с малък магазин в Капана, решават да подкрепят здравната система в извънредната ситуация. Самите те не знаят дали ще оцелеят икономически след карантината и очертаващата се икономическа рецесия, затова решили да действат сега. Създават тениска PlovdivTogether2020, с което целят да акумулират градската енергия.

“Представяме този извънреден модел тениска, като 100% от средствата от продажби ще бъдат дарени за оборудване на пловдивски болнични заведения, предпазни и медицински материали. Това е единственото, което можем да направим, за да дадем възможност на всеки, който иска да помогне, да го направи дори под карантина от “комфорта” на собствения си дом”, обясняват инициаторите на кампанията.

И добавят, че през годините, в които градят бранда, са водени от идеята да дадат на пловдивчани тяхна собствена марка, позитивни емоции и визия, която да ги “представя” където и да са в България или по света.

„Нека тази тениска бъде символ на човешката любов, съпричастност, обединение и позитивизъм. Нека загърбим личностните си различия и направим кой каквото може, колкото и малко да е то. Ако PHILLY успее да допринесе за всичко това, то мисията му ще бъде повече от изпълнена и “утре” може да си тръгне с удовлетворението, че е помогнало на хората да израстнат личностно”, казва Петър Анастасов.

Ако искате да се включите или подпомогнете по друг начин дарителската кампания, свържете се с тях на phillybeto@gmail.com

#PlovdivTogether2020
#PhillyApparel

Информация за продукта:
100% органичен памук (180гр/м2)
Червени дарителски етикети
Ситопечат

В тази ситуация сроковете за производство са плаващи и е възможно да то отнеме до 6-7 работни дни.