Събраните средства от благотворителното събитие ще бъдат дарени на ученици в неравностойно положение

Ухание на щрудел с ябълки и канел, на джинджифилови сладки и поръсена със сусам могаха се понесе днес от учебния ресторант на Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“, където се проведе коледен базар. За поредна година училището остана вярно на традицията и приготви истински кулинарни изкушения, достойни за телевизионните риалити формати, за да подкрепи учениците в неравностойно положение от гимназията. Бъдещите майстори готвачи и сладкари показаха истинско въображение и представиха традиционни ястия за трепезата на Бъдни вечер и Коледа. А съучениците им от специалност „Кетъринг” се погрижиха масите да изглеждат перфектно подредени, така че да им завидят професионалистите от фирмите в бранша.

За още по-празничната атмосфера допринесоха танцьорите от училищната формация „Росна китка”. Благотворителният базар бе открит от директора на гимназията инж. Катерина Додова, която направи първата откупка.

Каузата подкрепиха Иванка Киркова – началник на Регионалното управление на  образованието и кметът на район „Източен“ Емил Русинов.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.