Зам.-кметът по култура Амелия Гешева със специален поздравителен адрес към трите училища по изкуства в Пловдив

172363d5079bf9c61ea9f750e73603bb

Здраве и успешна нова учебна година пожелава кметът инж. Иван Тотев на учителите, учениците и родителите от Пловдив. Той изпрати поздравителен адрес до учебните и детски заведения по повод 15-ти септември.

„С особен трепет всички чакаме и чувстваме този празничен ден като много  специален. Училищните дворове са изпълнени с усмихнати деца, учители и родители, оживени са от детски смях и глъч. 15 септември  се посреща с много вълнение, както от най-малките, които за първи път ще престъпят прага на училището, така и от по-големите, които за поредна година ще се срещнат със своите приятели и учители, ще споделят преживяванията си от лятото“, се казва в поздравителния адрес.

На учителите кметът пожелава успех в благородната мисия, която изпълняват, а на учениците – нови знания и добри оценки.

Поздравителен адрес, но към трите училища по изкуства в Пловдив, изпрати зам.-кметът по култура Амелия Гешева.

„Пожелавам да запазите стремежа на българина към духовност, култура, наука и просвещение. В най-тежките години страната ни се е съхранила, защото е била държава на духа. Подайте с вяра и доверие ръка на своите преподаватели! Бъдете смели, мечтайте и помнете, че да мечтаете е също толкова важно, колкото и да действате”, обръща се Гешева към учениците от Национална гимназия „Цанко Лавренов”, Национална гимназия за сценични и екранни изкуства и Националното музикално училище.