Доайенът в ПГ по битова техника Цветелина Велкушанова излиза в заслужен отдих след 40 години в учителската професия

С огромни букети, картина и изненада с акростих учителите и служителите от Професионалната гимназия по битова техника изпратиха в пенсия зам.-директора по учебната дейност Цветелина Велкушанова. Доайенът в професионалната гимназия се раздели с професията след повече от 40 години, отдадени на учителството.

Заради високия си професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност тя наскоро бе удостоена с наградата на Регионалното управление на образованието в Пловдив по предложение на колектива на училището.

„През 2020 г. госпожа Цветелина Велкушанова беше наградена от кмета на район „Централен“ с грамота „Най-добър учител“, което е признание за ефективното ѝ взаимодействие с всички заинтересовани страни и постигнати високи професионални резултати в образователната сфера“, припомни директорът на гимназията Гергана Георгиева. И припомни, че като преподавател и класен родител Велкушанова спечелила уважението и доверието на ученици, родители и ученици. Имала основна заслуга за подготовката и успешното представяне на много от учениците на ДЗИ по география и икономика.

Зам.-директорът на ПГ по битова техника започва работа в училището през 2000 г. като преподавател по география и икономика.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.